Hirdetés

Ray Bradbury: Marsbéli krónikák

|

Ray Bradbury a tudományos-fantasztikus irodalom egyik legnagyobb alakja…

Hirdetés

 

A hatalmas atomháborúban elpusztult a Föld. Egy túlélő embercsalád járja a Mars pusztáit, békét, új életet és az ember által elpusztított Mars-lakók maradékát keresve. „Egyedül vagyunk. Mi és még egy maroknyi ember, akik néhány napon belül megérkeznek. Elegen ahhoz, hogy újra kezdjük. Elegen, hogy elforduljunk mindattól, ami a Földön volt, és új csapást vágjunk…”
A Marsbéli krónikák, tartalmaz több kisebb regényt és néhány elbeszélést, melyek Amerikában 1952 és 1964 között jelentek meg. Magyar nyelvre Kuczka Péter, Lénárt Edna, Lóránd Imre, Sárközy Elga és Sz. Kiss Csaba fordították és az Európa könyvkiadó bocsátotta ki 1982-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.