Hirdetés

Regényformában kap folytatást a Karácsonyi lidércnyomás

|

Végre visszatérhetünk Henry Selick és Tim Burton klasszikusának világába.

Hirdetés

Az, hogy folytatódik a Karácsonyi lidércnyomás, igazából egy cseppet sem meglepő, az viszont talán már igen, hogy mozgókép helyett írott formában követhetjük tovább a karaktereket. A regény az ifjúsági irodalom kategóriába lesz besorolva és Shea Ernshaw fogja írni. 

Hirdetés

Ernshaw Jack és Sally történetét fogja továbbszőni, ám a filmmel ellentétben a regény már nem Jack Skellingtonra fogja helyezni a hangsúlyt, hanem Sally-re. A történet szerint Sally véletlenül egy titokzatos gonosztevőt szabadít Halloween városára és annak megállítása érdekében újabb és újabb "ünnepvilágokba" kell majd utazniuk, a lánynak pedig szembesülnie kell saját múltjának eddig nem ismert tartományaival is. Ez pedig remek lehetőség lesz arra, hogy ennek a sziporkázó univerzumnak újabb és újabb szegletét fedezze fel a szerző. 

Ez egy eddig el nem mesélt szerelmi története Sally-nek és Jacknek. Egyben egy fejlődéstörténete Sally-nek, ahogyan látjuk, miként él együtt az uralkodói címével, mint Halloween városának "Pumpkin Queen"-je.

- nyilatkozta Ernshaw az io9 nevű oldalnak. Majd hozzátette azt is, hogy az olvasók újabb és újabb furcsa, groteszk karakterekkel ismerkedhetnek meg, amelyeket nagyon reméli, hogy a film rajongói majd a szívükbe tudnak zárni. 

A könyv leghamarabb 2022-ben kerülhet a polcainkra. Ezt követően ki tudja, talán egy filmadaptációt is fogunk kapni. Ernshaw-nak egyébként idén nálunk is fog megjelenni könyve magyar nyelven, amelynek címe a Gonosz mélység, a regényt pedig a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából olvashatjátok majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.