Hirdetés

Rendezői segítséget kapott az egyik új Star Wars-regény

|

A Star Wars: Bloodline nem csak amiatt különleges, hogy bemutatja, hogyan alakult ki az Ébredő Erőben megismert Első Rend, hanem azért is, mert a Star Wars 8 rendezője, Rian Johnson is közreműködött.

Hirdetés

Pár nap múlva - egészen pontosan május 3-án - kerül a tengerentúlon a könyvesboltok polcaira az egyik új Star Wars-regény, a Bloodline Claudia Gray tollából. Az írónőtől az Elveszett csillagok című Star Wars-könyvet ismerhetjük még, illetve a hazai olvasók az Evernight címre keresztelt és a nagy Alkonyat-láz idején kiadott, vámpíros-romantikus-tinilányos sorozatával találkozhattak.

Hirdetés

A Bloodline azonban úgy tűnik, nem 100%-osan Gray írói kreativitását hivatott tükrözni. Rian Johnson ugyanis, aki a Star Wars nyolcadik részének rendezői székében ül majd, komoly segítséggel szolgált az írónőnek a regény megírásánál: a Bloodline kulcselemeit egyenes tőle kapta meg Gray. A Bloodline című könyv egyébként arról szól, hogyan alakult ki és emelkedett fel az Első Rend, hogyan alakult a lázadók sorsa, valamint Leia és Han kapcsolatának alakulására is kitér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.