Hirdetés

Richard A. Knaak és Jae-Hwan Kim: Sárkányvadászat

|

A kivételes cikkek közé tartozik az alábbi, ugyanis a bemutatandó kötet egy képregény.

Hirdetés

Azerothot az Élőholt Csapás fenyegeti. Jelenleg fegyverszünet van a harcoló felek között, de az pengeélen táncol. Elég egy apró pöccintés és a pokol elszabadul. Hogy a háború kimenetel ne a Lidérckirály javára dőljön el, Malygos, a kék sárkányok vezetője fontos küldetéssel bízza meg az ifjú Kalecet. Meg kell találnia a rejtélyes mágikus erő forrását. Azonban Kalec súlyos sebet kap repülés közben, amikor egy sárkányvadász csapat meglövi. Miután lezuhan, átalakul emberi formába, de ekkor nem is sejti, hogy a gyönyörű Anveena is szemtanúja az átváltozásnak. A lány megmenti a fiatal kék sárkányt, és együtt csöppennek izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba...

Richard A. Knaak neve minden fantasy rajongó számára ismerősen cseng, ugyanis az ő nevéhez fűződnek olyan könyvek, mint az Ősök háborúja sorozat, vagy a Diablo játékok univerzumában játszódó kötetek. De alkotott a Dragonlance világában játszódó történeteket is, mint például a Huma legendája.
Ezúttal a koreai manga rajzolóval, Jae-Hwan Kimmel dolgozik együtt a Napkút-trilógián, melynek a nyitódarabja a Sárkányvadászat. A hagyományos manga stílus keveredve a Warcraft világával igazán szórakoztató képi csemegét alkot. Emellé még párosul Knaak profizmusa, és máris kész a remek kikapcsolódást nyújtó képregény.
Hazánkban a Delta Vision gondozásában jelent meg, a fordításért pedig Járdán Csaba felelt. Kellemes időtöltést hozzá mindenkinek!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.