Hirdetés

Richard és Rachel Heller: A 13. apostol

|

Sok írás született már a kereszténység tanainak értelmezésével kapcsolatban, ez a könyv is egy közülük.

Hirdetés

 

Sokan eltöprenghettek már a kérdésen, hogy mi történne akkor, ha olyan iratra bukkannának, amely alátámasztaná az evangéliumokat, vagy alapjaiban rázná meg a kereszténységet?
Egy középkori kolostor romjai között egy 12. századi szerzetes naplójára bukkannak. A pletykák szerint a barát írása, Jézus egy eddig ismeretlen bizalmasának hollétére vonatkozó utalásokat rejt. Valaki mindenáron meg akarja kaparintani az iratot és ezért a gyilkosságoktól sem riad vissza. Két ember kezd nyomozni az ügyben, egy amerikai zsaru és egy izraeli exkommandós és bibliafordító nő.
A könyv eredeti címe: The 13th Apostle. Magyar nyelvre Komló Zoltán fordította és a GABO kiadó adta ki 2008-ban. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.