Hirdetés

Rónaszegi Miklós: A rettenetes Kartal

|

Egy izgalmas történet lovagokról, királyokról és csatákról.

Hirdetés

 

A regény a XIV. századi Magyarországon játszódik, az Árpád-ház kihalását követő zavaros időkben. Hatalmi villongások, csaták és királyjelöltek viaskodásai adják a váratlan fordulatokkal teli könyv alapját. Főhősünk Kartal, az ifjú parasztlegény, aki a véletlennek köszönhetően keveredik bele a bonyodalmakba. „A magyar történelemnek annyi zord képe után Rónaszegi regénye derűs, izgalmas, romantikus képet fest a késői lovagvilágról.”

Az író 1930 júniusában született Budapesten. Tudni érdemes róla, hogy az 1960-as években a Móra Ferenc könyvkiadónál dolgozott szerkesztőként és a Delfin könyvek sorozatszerkesztője volt. Számos sci-fi és indián-történetet írt, de több történelmi alapú regénye is megjelent. A rettenetes Kartal 1973-ban jelent meg. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.