Hirdetés

Rónaszegi Miklós: Kartal visszatér

|

Kartal visszatér, hogy ismét rendet tegyen. Ám ezúttal az ifjak is kiveszik a részüket az események alakulásából.

Hirdetés

 

Senki nem gondolta, hogy a hajdanvolt „rettenetes” lovag végleg eltűnik „kalandos esküvője” után. A harmadik rész eleget tesz ezen várakozásnak, ráadásul egy-két kisebb meglepetéssel is szolgál. A vitéz Kartal mellett most két ifjú körül alakulnak az események, és ha jobban belegondolok, ennek a történetnek ők az igazi hősei. Nevezetesen Kartalfia Bálint az egyik, és Károly Róbert gyermeke Lajoska. Igen jól sejtitek, ez a gyermek lesz később Nagy Lajos magyar és lengyel király (1326-1382).
Rónaszegi mindig nagy gondot fordított arra, hogy történelmi alapú regényei hitelesek legyenek. Sokat kutatott könyvtárakban és egyéb helyeken, hogy a lehető legpontosabban fesse le a hajdani korok mindennapjait. Kellemes időtöltést!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.