Hirdetés

A Végzet Ereklyéi-bejelentés: saját trilógiát kap Magnus!

|

A Végzet Ereklyéi rajongóinak egyik kedvence új kötetekben lesz főszereplő.

Hirdetés

Cassandra Clare írónő bizony eddig sem aprózta el A Végzet Ereklyéit: az eredeti hatrészes könyvsorozat mellé több folytatás, kiegészítés készült már társírók bevonásával. Ilyen a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról, és a Bane krónikák - utóbbi a rajongók egyik kedvencének, a boszorkánymester Magnus Bane kalandjait meséli el. Clare úgy láthatja, hogy Magnus karakterében még sokkal több rejtőzhet, ugyanis - ahogyan arról az egyik magyar rajongói oldal beszámolt - egy újabb, felnőtt olvasóknak szánt trilógiát szentel a közkedvelt szereplőnek.

 

Hirdetés

Clare ezúttal is társírót választott magának a projekt kivitelezéséhez, méghozzá Wesley Chu személyében. Az ő művei magyar fordításban még nem jelentek meg, a tengerentúli olvasók azonban már ismerhetik a The Lives of Tao című, humoros sci-fi sorozatáról.

A Végzet Ereklyéi és a hozzá kapcsolódó kötetek mind a YA-kategóriát erősítik, így Cassandra Clare egy új korcsoportot szeretne megcélozni a Magnus Bane-trilógiával. A könyvek címe egyelőre még titok, érkezésükről pedig csak annyit tudni, hogy az első kötet valamikor 2017 őszén jelenhet meg angol nyelvterületen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.