Hirdetés

A setét torony - Jackie Earle Haley csatlakozott a stábhoz

|

Egyre jobban alakul a Stephen King-féle A setét torony filmadaptációja, ugyanis a két főszereplő mellett most egy további remek színészt is bejelentettek hozzá.

Hirdetés

A setét torony című Stephen King-sztori megfilmesítése már hosszú évek óta várnak a rajongók, de végre már sínen van a projekt. 

Hirdetés

Mint ahogyan azt korábban írtuk, számos találgatás után nemrég végre megtalálták a két főszereplőt: Roland Deschain-t a Goldan Globe-díjas Idris Elba alakítja majd, a "feketébe öltözött ember" bőrébe pedig Matthew McConaughey bújik. Most új szereplő kilétéről hullt le a lepel: Jackie Earle Haley - aki az Apró titkok című filmben nyújtott alakításáért egy Oscar-jelölést is bezsebelt annak idején -  csatlakozott A setét torony stábjához. Ő lesz majd Sayre, a vámpírok vezetője!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.