Hirdetés

Shriek Black: A sátán tanítványai

|

Figyelem: a következő könyvet szigorúan csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlom! Hogy miért, az kiderül az ismertetőből!

Hirdetés

 

„Épp akkor tűnt el az égről a hold, amikor Lionel elérte a sziklafalat. Megállt a fekete nyílásnál, előrehajolt…Ugyanabban a pillanatban a barlang mélyéből az iszonyat sikolya tört fel. Lionel tudta, hogy Christine-t utolérte a sátán.” Az oka annak, hogy pont ezt a részt idéztem az, hogy ez a leggyengédebb rész a könyvben. Black kiváló érzékkel tartja rettegésben az olvasót, aki nem tudja eldönteni, hogy az események pusztán egy őrült kényszerképzeteiből származnak vagy egy velejéig romlott, felsőbbrendű hatalom ténykedése áll a dolgok mögött. A történetről nem ejtek szót, mert lehet, hogy gyengébb idegzetű olvasóink gyomrát megviselné a dolog. Három szóval jellemezhető a regény: rejtély, szex, borzalom. A könyv a detektívtörténetek, akcióregények és pszichohorrorok stíluselemeiből hozza létre kegyetlen, szép és titokzatos világát, ahol a pusztulás és a téboly peremén a sátán uralkodik. Kellemes borzongást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.