Hirdetés

Sötétben olvasható villanykönyv

|

Végre sikerült megoldani a sötétben olvasás problémáját, igaz csak az e-könyvek esetében.

Hirdetés

A Barnes&Noble cégnek sikerült megoldania azt a gondot, ami talán a legrégebben kíséri a könyveket. Mostantól a sötétben is lehet majd olvasni
A következő Nook e-könyv olvasó egy beépített LED-es kerettel fog rendelkezni, aminek a fényénél akár az éjszaka közepén is nyugodtan olvashatunk.
A e-könyv olvasók kijelzője nem átlátszó, hanem kicsit olyan, mint a sötétebb újrapapírból készült társaik. Emiatt nem lehet rajtuk alkalmazni az LCD-kijelzőknél használt háttérvilágítást. Az e-könyv kijelzője mattsága miatt napfénynél tökéletesen olvasható, az oldalán végigfutó LED-ekkel pedig éjszaka is használható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.