Hirdetés

Stephen King: A ragyogás

|

Minden szülő úgy gondolja, hogy a gyereke különleges, de a Torrance családban ez a kifejezés egészen más értelmet nyert…

Hirdetés

Az öt éves Danny tényleg más, mint a többi vele egykorú kisgyerek: rendelkezik a ragyogás képességével. Ez a képesség egyfajta túlérzékenység a spirituális és természetfeletti dolgokra, sőt, még  jövőről szóló látomásokkal is terheli a kisfiút.

Szülei, Wendy és Jack új életet akarnak kezdeni. Az alkoholizmusából lábadozó Jack elvesztette tanári állását, így kénytelen elvállalni a téli karbantartói munkát egy Colorado-hegységéi szállodában. A téli idényben a vendégek és a személyzet is elhagyja az impozáns épületet – egyedül Torrance-ék maradnak ott, hosszú hónapokra a hó által külvilágtól elszigetelt épületben, sok-sok kilométerre más emberektől.

A Panoráma Szálloda azonban nem a várt nyugalmat és az újrakezdés örömér hozza a családnak. Ezen a helyen nyüzsögnek a gonosz, vérszomjas túlvilági lények, melyek a különösen érzékeny Danny-re nagyobb veszélyt jelentenek, mint bárki másra. Az ártó szellemek fokozatosan kerítik hatalmukba és őrjítik meg Jack-et, hogy rajta keresztül végezzenek a családdal, az egyedüli remény a megmenekülésre pedig a zárkózott kisfiú ragyogásában rejlik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.