Hirdetés

Stephen King: Christine

|

Hiába ismered a legújabb autók minden paraméterét, hiába izgulod végig a Forma 1 összes nagydíját és hiába szereted jobban a benzingőzt az oxigénnél… Soha nem leszel (és ne is akarj) olyan autómániás lenni, mint Arnie Cunningham

Hirdetés

Arnie, a livertyville-i középiskolás hosszú évekig élte „a legnagyobb lúzer”-díjjal kitüntetett életét. Sovány, pattanásos, szemüveges fiú, akibe bármikor belerúghatsz, ha rossz kedved van, és amit meg is tettek vele minden áldott nap. Egyetlen oka volt annak, hogy nem készítették ki teljesen: a legjobb barátja, Dennis.

Dennis körülbelül mindenben az ellentéte csenevész barátjának: sikeres sportoló, népszerű és a lányok kedvence – vagyis lövése sincs senkinek, miért barátkozik egy ilyen menő srác egy Arnie-hoz hasonló szerencsétlennel. Dennis azonban nagyra értékeli Arnie barátságát és nagyon jól megvannak, amíg Arnie szerelmes nem lesz…

Mikor Arnie megpillantja Christine-t, minden megváltozik körülötte. Nem érdekli többé a családja, Dennis, az iskola, a nyári munkával nehezen megkeresett pénze… csak Ő számít. A bajt tetézi, hogy Christine egy autó. Egy ütött-kopott, rozsdás, fakópiros, húsz éves tragacs, amelybe eddig csak hálni járt a lélek – mert lelke van. Méghozzá gonosz, kegyetlen, szadista, féltékeny, gyilkolásra hajlamos lelke, amely bármire hajlandó, hogy magához láncolja az őt dédelgető Arnie-t. Dennis, a barát és az időközben feltűnt barátnő, Leigh napról napra kénytelenek megbizonyosodni arról, hogy Christine gondolkodás nélkül megöl mindenkit, aki ártani próbál neki, vagy vetélytárs Arnie szeretetéért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.