Hirdetés

Száguldó cirkusz 2010

|

December elején 11. alkalommal jelenik meg Simon István népszerű szezonösszefoglaló albuma.

Hirdetés

 

Simon István nagy szakértője a sportágnak, amit mi sem mutat jobban, mint hogy immár 11. alkalommal jelenik meg a közkedvelt Forma-1-es szezonösszefoglaló albuma. Emellett pedig több versenyzőről is írt már könyvet, és a sportág legjobb pilótáit, legnagyobb botrányait is összegyűjtötte egy-egy kötetben.

Igaz az idei szezonból még hátra van egy futam, de még mindig nincs meg a világbajnok, sőt az Abu-Dzabiban megrendezett verseny előtt négy versenyzőnek van esélye, hogy ő legyen az idei év legjobbja. A szoros állásnak köszönhetően az egyik legizgalmasabb idény vége felé járunk.

A könyvben szokás szerint megtalálhatjuk mind a 19 futam leírását, továbbá részletesen bemutatja a 2010-es csapatokat. Értékeli a nagy csapatok világbajnoki címért vívott csatáját, és foglalkozik a 7-szeres világbajnok, Michael Schumacher visszatérésével is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.