Hirdetés

Szakított a Libri Könyváruház és a Könyvmolyképző Kiadó

|

A Könyvmolyképző Kiadó könyvheti újdonságait már nem forgalmazza a Libri Könyváruház - közölte a kiadó olvasóival.

Hirdetés

Felmondta a szerződését a Könyvmolyképző Kiadóval a Libri Könyváruház, így a kiadó könyvheti újdonságait már nem forgalmazza az áruházlánc. A Könyvmolyképző hírlevelükben és facebook oldalukon közölte a hírt olvasóikkal. A kiküldött hírlevélben a kiadó munkatársai így fogalmaztak az eset kapcsán: „Érthetetlen számunkra is a lépésük, hiszen a Könyvmolyképző több kategóriában is a leggazdagabb választékot nyújtja. A Vörös Pöttyös sorozat például a YA (young adult, fiatal felnőtt) kategóriában az olvasók legnagyobb kedvence.”

 

A Könyvmolyképző márkaboltjának hivatalos facebook oldalán azonban valamivel később a szerződésbontás okait is közölték, amely az árrés volt: „Hosszú tárgyalások után, bár igyekeztünk megegyezni, a Libri feltételeit már nem tudtuk elfogadni, az álláspontok megmerevedtek, és ez ide vezetett.” A kiadó az olvasóktól is várja a javaslatokat, hogyan lehetne megoldani az ebből adódó kényelmetlenségeket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.