Hirdetés

A széttört idő legendája – Új magyar sci-fi jelent meg

|

Molnár Csaba új regényével, A széttört idő legendájával a sci-fi és fantasy rajongókat szeretné megnyerni magának, amire minden esélye meg is van.

Hirdetés

Egy magyar szerző új regénye került a könyvesboltok polcaira. Molnár Csaba A széttört idő legendája című könyvével jelentkezik az sci-fi- és fantasy-rajongó olvasók meghódítása céljából.

Hirdetés

A regény főszereplője néhány kiválasztott, akik az úgynevezett "köztes világ" alakváltóitól kapnak egy utolsó esélyt a Föld megmentésére, amikor 2018. június 7-én megáll az idő. A könyv amolyan igazi időutazós sztorinak ígérkezik, amelyben az ókori Róma, a középkori Franciaország a XX. század elején vízre bocsátott, tragikus sorsú Titanic is fontos szerepet játszik. A regénybe ITT tudsz beleolvasni! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.