Hirdetés

Születésnapi adok-kapok! UPDATE

|

Bár még van egy teljes hét a jeles napig, mi mégis ünnepi versenyre invitálunk Benneteket, s természetesen az értékes nyeremények sem maradnak el!

Hirdetés

Fura ezt kimondani, de ismét közeledünk április harmincadikához, s a Könyvmolyz blog idén tölti második születésnapját. Ennek alkalmából viszont Mi szeretnénk megajándékozni Benneteket: egy verseny keretében (bár ha pontos szeretnék lenni, akkor rögtön kettőt említenék, de most maradjunk egynél, a másodikról majd később) tehettek szert értékes ajándékokra.

Tehát, térjünk is a lényegre, jöjjenek a részletek! A feladat a következő: egy teljes hétig kell figyelnetek a blogot, ugyanis pár sorral lejjebb megadunk nektek egy mondatot, ami mától egészen a következő hétfőig bármelyik felkerülő cikkben megjelenhet, de természetesen csak egyben fog. Ám a megjelenés pontos dátumot persze nem áruljuk el nektek, viszont az, aki először küldi be a mondatot tartalmazó anyag linkjét nekünk e-mailben a konyvmolyz.web4@gmail.com címre, az értékes ajándékokkal gazdagodik majd. Igen, tudom, hogy ezt már leírtuk, s mi is a nyeremény? A Líra Könyvek felajánlásából egy – egyelőre – meglepetéskönyvekből álló csomag, ami garantált szórakozást biztosít majd minden könyvmolynak, szóval érdemes serénykedni.

 

Az e-mail tárgya ez legyen: „Sasszem közlegény szolgálatra jelentkezik”

 

E-mail címűnk (bár biztosan tudjátok): konyvmolyz.web4@gmail.com

 

A keresendő mondat: „Ez egy jó könyv, olyan, mint egy becsapódó meteor: mély árkokat hagy az ember elméjében.”

 

A verseny időtartama: 2012. 04. 23. - 2012. 04. 30.

 

A beküldés határideje: 2012. április 30., 23. óra 59. perc

 

Ha pedig minden jól megy, akkor hamarosan képet is töltünk fel nektek a nyereményről, szóval érdemes folyamatosan figyelni bennünket, hiszen nem tudhatjátok (igazából még mi sem), hogy mikor kerül fel a varázsmondatot tartalmazó cikk, s nyertes csak az első beküldő lehet!

 

 

UPDATE

Azt az apróságot elfelejtettük, hogy minden megfejtő írja le az e-mailben a becsületes polgári nevét, esetleg a web4-en használt nicknevét a címet, ahová a nyereményt küldhetjük, illetve ha a feladói e-mail címen kevésbé elérhető, akkor egy olyat, amin értesíthetjük.

Ha esetleg valaki már írt nekünk, akkor írja meg nyugodtan az adatait is egy újabb mail-ben, mert a megfejtés beküldésének időpontján ez nem változtat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.