Hirdetés

Társkeresés a könyvtárban

|

Érdekes dolgot eszeltek ki Belgiumban.

Hirdetés

A könyvtár alagsori helyiségében romantikus slágerek szólnak, az ismerkedni kívánók előzetes beosztás alapján négy percig csevegnek, flörtölnek vagy épp fintorognak a beszélgetőpartner irodalmi ízlésén. Az idő lejártával a férfiak egy asztallal odébb mennek. A későbbiekben a könyvtárosok összesítik, hogy a résztvevőt hány pontot adtak egymásnak, és a közös érdeklődést mutató két-két személyt összehozzák.
A könyvtár a veszélytelen, gyors ismerkedés lehetőségét kínálja, ezúttal szervezett formában, és a könyvtárosok szívesen segítenek. A legfontosabb probléma, hogy ötször annyi hölgyolvasó iratkozik fel a gyorstalpaló ismerkedésre, mint férfi, leszámítva az azonos neműek számára rendezett eseményeket. A Belgiumból származó ötlet alapján rendezett irodalmi villámrandikat felnőtt olvasásfejlesztési programként elsősorban fiatalok számára propagálják Facebook közvetítésével.

 

Forrás: kithirlevel.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.