Hirdetés

Távcső: Agatha Christie: Gyilkosság a golfpályán

|

„A krimi koronázatlan királynője”, a Guinness Book of World Records szerint William Shakespeare mellett a világ minden idők legtöbb eladott könyvét elérő írónője a Biblia után, így nem csoda, hogy halála után is rendszeresen újranyomják a könyveit.

Hirdetés

 

 

A héten új kötettel bővíthetjük Agatha Christie gyűjteményünket is, ugyanis az Európa kiadó jóvoltából tovább folytatódik a megunhatatlan Poirot könyvek újranyomása. Ezúttal a történet Franciaországban játszódik, ahol Paul T. Renauld veszélyben érzi életét, így segítségül fordul Hercule Poirothoz, aki azonnal útnak is indul, ám mire megérkezik, a Dél-Amerikában meggazdagodott milliomost már holtan találják a golfpálya kellős közepén. Gyanúsítottban most sincs hiány, így kedvenc nyomozónk azonnal munkának is lát, hogy felderítse a gyilkos kilétét. A cselekményt tovább fokozza, hogy M. Giraud detektív semmibe tartja Poirot munkásságát és ő is nyomozásba kezd, így a két detektív egymás ellen küzd a bizonyítékok felkutatásában. Eközben Hastings kapitány beleszeret egy ismeretlen lányba és megtörténik a második gyilkosság is, mely alapjaiba véve rengeti meg Poirot elméleteit. A könyv más kiadónál, más fordításban „Az ijedt szemű lány” címmel már megjelent egyszer.

Várható megjelenés: 2010.7.21.

Kiadó: Európa Könyvkiadó

Oldalszám: 280

Ár: 2 200 Ft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.