Hirdetés

Távcső: Arthur C. Clark: Szigetek az égben

|

Újabb nagyszerű regény a sci-fi mesterének korai szakaszából, a jövő hónapban.

Hirdetés

Arthur C. Clark neve minden bizonnyal ismerősen cseng a sci-fi rajongók körében, de más regények kedvelői is hallhattak már róla. Az író már gyermekkorában rajongott a fantasztikus történetekért, és már az iskola újságban publikálni kezdte történeteit, majd, ahogy megismerkedett a science fiction világával, sci-fi rajongói klubok magazinjában jelentek meg írásai. Így indult el azon az úton, melynek végén világhírű író vált belőle. Nevét viseli egy alapítvány, díjat neveztek el róla, sőt még egy kisbolygót is.

 

 

A „Szigetek az égben” című regény főszereplője a fiatal Roy Malcolm, aki egy televíziós vetélkedőben a lehető legnagyobb fődíjat nyeri el, melynek köszönhetően látogatást tehet a Föld körül keringő űrállomáson és bepillantást nyerhet dolgozók életébe. Így megtapasztalhatja milyen a súlytalanság, és szkafanderben űrsétát tenni a Föld körül, sőt még egy filmforgatáson is részt vehet. Azt azonban nem sejti, hogy az űrben még rendkívülibb kalandok várnak rá, és mire véget ér a látogatása tapasztalt űr-rókaként fog visszatérni a Földre.

 

A nyaktörő iramú, izgalmas, ugyanakkor hiteles alapokon nyugvó regény a fiatalabb korosztályt célozza meg. Sci-fi rajongóknak alapmű, de akik még csak most ismerkednek a science fiction világával, azoknak is ideális választás.

 

Várható megjelenés: 2010.10.26.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.