Hirdetés

Távcső – Brenna Yovanoff: Az elcserélt

|

Gentry egy tökéletes kisváros, és mivel tökéletes, egyben gyanús is…

Hirdetés

A városkát valamilyen rejtélyes okból messzire elkerüli a gond és baj minden formája; az egész lakosság egy eszményített életet él. Persze, ilyen csak a mesében van – az tökéletességért Gentry lakói igen súlyos árat fizettek: bizonyos gyermekeket még kisbaba korukban a sajátjaikra cserélnek a város alatt lakó, különös és hátborzongató lények.

Bár senki nem beszél erről a szörnyű alkuról, mindenki tud róla. Mackie Doyle különösen érintett ebben a sötét titokban, hiszen ő is az egyike az elcserélteknek… bár életének legnagyobb részében igyekezett tudomást sem venni arról, hogy valójában nem az emberekhez tartozik. Mackie közömbössége azonban tizenhat év után megtörik. Tudni akarja, hogy miért kell az emberek között élnie, milyen élet várna rá a sajátjai között, és legfőképp: van-e bármi esélye, hogy beilleszkedjen valamelyik világba?

Várható megjelenés: 2010.10.12

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.