Hirdetés

Távcső – Elizabeth Gilbert: Hűség

|

Szerelmes vagy? Házasodj meg, és rögtön elmúlik...

Hirdetés

… legalábbis – sok emberrel egyetemben – így gondolja Elizabeth, aki egy rossz házasság kellemetlen emlékeitől hajtva világkörüli útra indul, mégpedig azzal a nem titkolt szándékkal, hogy valahol megtalálja az előle oly ügyesen bujkáló boldogságot.

A csalódott nő bejárja Olaszországot, Indiát, Indonéziát, számtalan csodás hellyel és kultúrával ismerkedik meg, míg végre megtalálja Felipt, aki minden tekintetben tökéletes párja lesz. Elizabeth és Felip harmóniája a házaséletről alkotott véleményükre is kiterjed, így gyorsan meg is fogadják, hogy bár ezentúl mindig együtt akarnak lenni, a gyűrűváltást bojkottálják. A meg nem házasodási fogadalom betartása azonban nehezebbnek bizonyul, mint gondolták: egy szép napon Felipt szirénázó rendőrautó viszi el a kétségbeesett Elizabeth-től, hogy hazatoloncolják. Együtt maradásukra csak egyetlen lehetőséget lát a zord igazságszolgáltatás: össze kell házasodniuk…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.