Hirdetés

Távcső: Frank Zöllner: Leonardo da Vinci összes festménye és rajza

|

Leonardo da Vinci talán a legismertebb polihisztor. Az újra kiadott albumban Frank Zöllner gyűjtötte össze a művész festményeit és rajzait.

Hirdetés

A kötet az olasz reneszánsz géniusz művész alkotásait mutatja be. Az album már tavaly is megjelent, de a nagysikerre való tekintettel és a debreceni AZ IGAZI DA VINCI kiállítás után újranyomták, mely teljesen megegyezik az előző kiadással, ám attól egy kicsit kisebb formában. Frank Zöllner neve nem ismeretlen a művészetről szóló albumok terén, ugyanis a nevéhez fűződik da Vinci életét és munkásságát bemutató könyv, valamint Michelangelo teljes életművét átölelő album is.

Várható megjelenés: 2010.7.21.

Kiadó: Vince Kiadó

Oldalszám: 696

Ár: 17 995 Ft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.