Hirdetés

Távcső: Jean-Philippe Bouchard: A futball fenegyerekei

|

Öröm bódottság! Blogunk új rovatot indít Távcső néven, mely a könyvpiacon hamarosan megjelenő könyvekről ad egy kis tájékoztatót, hogy le ne maradjatok semmilyen érdekességről.

Hirdetés

 

 

A futball a világ egyik legnépszerűbb sportja. A világ minden táján űzik kicsik és nagyok, fiúk és lányok. Diego Maradona, Eric Cantona, Hriszto Sztoicskov, mind nagynevű futball csillag, ám van bennük még egy közös tényező. A fékezhetetlen természetük miatt éppúgy fűződnek a nevükhöz jókora botrányok is. A könyv 34 olyan sportembert mutat be, akik nem csak a pályán elért munkásságuk miatt kerültek a címlapokra, hanem a pályán kívüli magatartásukkal is felhívták magukra a riporterek figyelmét.

 

Várható megjelenés: 2010.7.20.

Kiadó: Aréna 2000 Kiadó

Oldalszám : 144

Ár: 3 990 Ft

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.