Hirdetés

Távcső – Ken Follett: A Titánok bukása

|

Ken Follett, a több mint 100 millió példányos könyveladással büszkélkedhető történelmi regény- és krimi író új trilógiába kezdett Évszázad címmel – ennek az első része A Titánok bukása.

Hirdetés

Follet három kötetben kívánja elmesélni a XX. századot: a század eleje, a két világháború, a közöttük eltelt „békeidők”, valamint a hidegháború korába engedi betekinteni az olvasót, mindezt öt család életén keresztül. Az első rész, A Titánok bukása a század első húsz évét meséli el. Grófi és hercegi családok, titkárok, üzletemberek, sőt egyszerű lovászok is feltűnnek az egybefonódó sorsok hálójában, miközben az emberiség belesodródik az első világháborúba.

Várható megjelenés: 2010.09.28.

A második rész megjelenése 2012-re, a harmadiké 2014-re várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.