Hirdetés

Távcső: Lawrence Block: Hosszú út a sírkertbe

|

Tovább folytatódik az alkoholista ex-zsaru, Metthew Scudder története. Immáron a nyolcadik kötet jelenik meg magyarul, még a hónapban.

Hirdetés

 

Lawrence Block egy amerikai krimi író, akinek több neves sorozata is megtalálható a könyvesboltokban. Ezúttal a Matthew Scudder rajongók örülhetnek, ugyanis szeptember végén már magyarul is olvashatják a magánnyomozó újabb kalandjait.

 

 

Az új kötet történései egészen addig nyúlnak vissza amikor Metthew Scudder otthagyta a rendőrséget, és hogy rács mögé juttasson egy veszélyes pszichopatát, James Leo Motley-t, hazudott az esküdtszéknek. Ám tizenkét évvel később Motley kiszabadult a börtönből és nekilátott, hogy beváltsa régi ígéretét, miszerint nem csak Scudder fog megfizetni a hazugságaiért, hanem az ismerősei is. Így a pszichopata módszeresen nekilát, hogy végezzen a magánnyomozó régi ismerőseivel, barátaival és szeretőivel. Scudder mindent megtesz, hogy megállítsa Motleyt, ám a gyilkos olyan, mint egy árnyék. Metthew mindent elkövet, hogy a nyomára akadjon ellenségének, még mielőtt elveszít mindenkit akit szeret, ám Motley mindig egy lépéssel az ex-zsaru előtt jár...

 

Várható megjelenés: 2010.9.22.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.