Hirdetés

Távcső – Melissa Marr: Veszélyes álmok

|

A tündér szóra valami bájos, kedves és varázslatos jut az eszünkbe, gondoljunk csak a fogtündérre, vagy a Hamupipőke tündér keresztanyjára…

Hirdetés

Melissa Marr világában a tündérek korántsem cukik és mesebeliek. A misztikus lények vérontásra és brutalitásra is hajlamosak alkalomadtán – mint például a történet kezdetekor, mikor megtörik az évszázados tündérbéke. A tündérlét vérbe fulladását csak Irial, a Sötét Király tudja megakadályozni, de ez koránt sem egyszerű feladat.

A tizenhét éves Leslie mit sem tud a tündérekről, csak kitalált lényeknek tartja őket (akárcsak a felnőtt emberek zöme). Egy szép napon elhatározza, hogy tetoválást csináltat, és egy gyönyörű szimbólum mellett dönt. Nem is sejti, hogy a magára varratott minta összeköti őt a tündérekkel, legfőképpen Iriallal…

Várható megjelenés: 2010 októbere

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.