Hirdetés

Távcső - Patry Francis: Egy hazug nő naplója

|

Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát – azonban Patry Francis hősnőit ez egyáltalán nem tarja vissza, ha hazudni kell…

Hirdetés

Egy tipikus, amerikai, kertvárosi környezet tárul elénk, melyben Jeanne Cross éli idegesítően tökéletes életét férjével és két fiúkkal. Az émelyítő cukormázvilágba hirtelen beviharzik Ali, a hegedűtanárnő, aki annyira elbűvölő, hogy magával ragadó személyiségével azonnal belopja magát Jeanne és családja szívébe. Ali azonban fél: azt gyanítja, hogy amíg nincs otthon, valaki kutakodik a lakásában, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az életére törjön.

A Született feleségek hangulatát idéző történet – legalábbis az ajánló szerint – egyszerre pszichológiai regény és rejtélyes krimi. Az olvasó Ali naplójából értesül az eseményekről; még olyanokról is, amit jobb nem tudni…

Várható megjelenés: 2010 őszén

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.