Hirdetés

Távcső: Philip K. Dick: A titán játékosai

|

Nem fognak unatkozni a héten a sci-fi rajongók sem, ugyanis az Agave kiadó jóvoltából, egy újabb Philip K. Dick könyvvel gyarapodhat könyvespolcunk.

Hirdetés

Philip K. Dick neve ismerősen csenghet a sci-fi rajongóknak, ugyanis műveivel alapjaiban változtatta meg a műfajt. Műveit több mint 25 nyelvre fordították le, haláláig pedig több, a regényeiből készített sikeres filmet is bemutattak, olyan sztárok főszereplésével, mint Harrison Ford vagy Arnold Schwarzenegger. Ezenfelül, a cyberpunk stílus előfutárának is tekintjük.

Az új könyvének főszereplője Pete Garden, aki Blöffben elvesztette Berkeley városát és ezzel együtt feleségét is. A Blöff, a Föld fogyatkozó lakosságának mániája, csakhogy a játék szabályai drasztikusan és végérvényesen megváltoztak, főhősünk ellenfele pedig nem is egy ember, a tét pedig sokkal több már, mint egy város. Philip K. Dick új könyvében egy olyan világot mutat be mely, egyszerre megjósolhatatlan és logikus is.

 

Várható megjelenés: 2010. 07. 22.

Kiadó: AGAVE KÖNYVEK KIADÓ KFT.

Oldalszám: 256

ÁR: 2.980 Ft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.