Hirdetés

Távcső: Rob Beattie: Kártyakönyv

|

Kártyajátékok, technikák, trükkök, kicsiknek és nagyoknak, Ungár Anikó ajánlásával.

Hirdetés

A kötet kitűnő választás azoknak, akik rajonganak a kártyajátékok iránt, ugyanis összesen 52 féle játékot sajátíthatunk el a könyvből. Továbbá tartalmaz 52 lenyűgöző keverési, osztási és emelési technikát is, melyek elsajátításával felhívhatjuk magunkra a figyelmet a kártyapartin. Ám, a könyv nem csak a játékosoknak hasznos olvasmány, hanem a bűvésztanoncoknak is, akik jobb szeretik kézügyességükkel elkápráztatni a nagyközönséget, mint a pókerarcukkal. A szerző 52 egyszerű, ám annál lenyűgözőbb bűvészmutatványt tár elénk, melyeket elsajátítva, bármikor elszórakoztathatjuk társaságunkat.

Az érdeklődőket könnyen értelmezhető illusztrációk és részletes leírások várják a kötetben. A könyvet a híres bűvésznő, Ungár Anikó ajánlja mindenki figyelmébe, aki szakmailag is ellenőrizte a könyv tartalmát.

 

Várható megjelenés: 2010.9.30.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.