Hirdetés

Tévésorozat készül Anne Rice könyveiből

|

A CBS amerikai tévécsatorna sorozatot készít Anne Rice Angel Time című könyvéből.

Hirdetés

 

Anne Rice 2009-ben indította útjára Songs of the Seraphim (A szeráf dalai) című, edig két kötetet megélt sorozatát. A CBS amerikai tévécsatorna úgy döntött, hogy tévésorozatot készít a történetből, melyet az első rész, az Angel Time után nevez el - a második könyv az Of Love and Evil címmel jelent meg. 

A New Orleans-ban játszódó  sorozat főszereplője Toby O’Dare, aki egy lelketlen bérgyilkos. Toby-t azonban felkeresi egy szeráf - vagyis egy angyal - és felajánlja neki a lehetőséget, hogy a gyilkolás helyett inkább életeket mentsen. Toby - aki régen papi pályára áhítozott, mielőtt elragadta őt a vér és az erőszak világa - elfogadja a szeráf ajánlatát, és egy veszélyes, ám nemes célú küldetésre indul...

 Anne Rice Songs of the Serapim című sorozata még nem jelent meg magyar fordításban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.