Hirdetés

The Man Who Invented Christmas - Dan Stevens játssza majd Charles Dickenst

|

A Downton Abbey Matthew Crawley-ja ölti magára a Karácsonyi ének írójának szerepét.

Hirdetés

Dan Stevens (Downton Abbey, A szépség és a szörnyeteg) fogja játszani Charles Dickens írót a The Man Who Invented Christmas című filmben. A forgatókönyvet Les Standiford azonos című életrajzi könyve alapján Susan Coyne (Anne otthonra talál, Mozart in the Jungle) írja, míg a rendezői székbe Bharat Nalluri (Titkos szolgálat - MI-5, A bolygó neve: Carpathia) ül. 

Hirdetés

A film 1843-ba repít majd vissza minket, és azt a hat hetet meséli el, amikor Dickens megírta egyik legismertebb művét, a Karácsonyi éneket.

A filmben szerepel még az Oscar-díjas Christopher Plummer is: ő játssza Ebenezer Scrooge karakterét, a mogorva és lelketlen uzsorást, akit Dickens regényében az ünnepek előtt meglátogatja az elmúlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme. Az író apja, John Dickens bőrébe Jonathan Pryce bújik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.