Hirdetés

The Zookeeper’s Wife – új képeken Jessica Chastain

|

Az igaz történet alapján készülő The Zookeeper's Wife főszereplőjét közelebbről is megnézhetjük.

Hirdetés

Öt új kép érkezett a The Zookeeper's Wife című filmhez, amelyek a főszereplő, Antonina Żabiński-t játsszó Jessica Chastain-re fókuszálnak. A filmet Diane Ackerman azonos című életrajzi könyvéből adaptálták, melyet az írónő Antonina Żabiński naplóbejegyzései alapján írt.

Hirdetés

Jan és Antonina Żabiński egy lengyel házaspár volt - Jan a varósi állatkertet igazgatta a II. világháború idején. A náci uralom alatt Jan és Antonia saját házukban és az állatkertben egyaránt több száz zsidó származású embertársukat bujtatta el és mentette meg őket ezzel a holokauszt borzalmaitól. A The Zookeeper's Wife ezt a történetet meséli Antonia szemszögéből.

Dr. Jan Żabiński-t Johan Heldenbergh (Alabama és Monroe, Titkok és vallomások) játssza - de feltűnik még Daniel Brühl (Becstelen brigantyk, Hajsza a győzelemért), Michael McElhatton (Trónok harca), Iddo Goldberg (Az ifjú fáraó), Goran Kostic (A vér és méz földje), Shira Haas (A Tale of Love and Darkness) és Efrat Dor (Csinibabák).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.