Hirdetés

Tom Clancy: A sejt

|

A népszerű Splinter Cell játék-sorozat könyv változata.

Hirdetés

 

A szabadság mindenkie, de igen súlyos ára van. Ezt az árat pedig egyetlen embernek kell fizetnie. Az NSA, az Amerikai Egyesült Államok Adatbiztonsági Hivatala kulcsfontosságú szerepet játszik a nemzetbiztonság megóvásában. Ez pedig az információ korában nem egyszerű feladat, hiszen az ellenség technikai háttere és harcmodora folyamatosan fejlődik. Emiatt kell az NSA-nak új harctereket nyitnia, amiket "Echelonnak" neveznek. Jelenleg a harmadik, a "Third Echelon" nyitott. Természetesen az USA tagadja a létezését, de nagyon is valóságos. Ahogyan az ügynökei is azok, akik láthatatlanul és halálos pontossággal végzik a rájuk szabott feladatot. Ők az úgynevezett "Splinter Cellek", akik bármit megtehetnek annak érdekében, hogy megvédjék hazájukat...

Tom Clancy 1947-ben született az amerikai Baltimoreban. Nevét leginkább a hidegháború alatti és utáni időszakban történő kémkedési és katonai regényeiről ismerik, de a legtöbb fiatal az ő nevével fémjelzett számítógépes játékokról ismerheti. Néhány könyvéből filmet is készítettek. Ilyen a Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok vagy a Rettegés arénája.
A címszereplő kötet egy számítógépes játék-sorozat könyv változata. A sorozat az Ubisoft égisze alatt jelent meg. Kellemes olvasást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.