Hirdetés

Torrente del Bosque: Kínzások és kivégzések története

|

Uram, nyugodjon meg, nem fog fájni. Megéleztem a bárdot…

Hirdetés

 

Gyengébb idegzetű olvasóinknak ajánlom, hogy csak mértékkel vessék rá magukat a fent nevezett könyvre, ugyanis elég véres dolgok vannak benne. A könyv nem fikció. Teljesen valóságos dolgokat mutat be igen részletesen és pontosan. A téma gyakorlatilag egyidős az emberiséggel. Őseink sok kísérletezéssel létrehozták a legkülönfélébb és legrafináltabb kínzási és kivégzési módszereket, melyek közül nagyon sokat mind a mai napig használnak kicsiny bolygónkon. Különféle módszereket ismerhetünk meg a kötetből. Az élve eltemetéstől kezdve, a kerékbe törésen át, a felnégyelésig a borzalmak számos variációja elevenedik meg előttünk. Egy fontos dolgot mindenképpen leszűrhetünk a könyvből: Az emberi találékonyság határtalan, főleg ha ártó szándék vezérli.
A kötet 2006-ban jelent meg 208 oldalas terjedelemben a Vagabund kiadó jóvoltából. Kellemes szörnyülködést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.