Hirdetés

Troy Denning: Vörös légió

|

„Csak a legerősebb hősök, a legbátrabb szívűek szállhatnak szembe a világ bitorlóival.”

Hirdetés

 

 

A Sötét nap világában játszódó regény főhőse Rikus, a mul gladiátor. Egyedül ő védheti meg Tyrt a szabad várost Urik máguskirályának seregével szemben. Egy rabszolgákból, templomosokból és nemesekből álló sereg élén néz szembe Urik pusztító seregével. De hamarosan rájön: ahhoz, hogy jó hadvezér legyen, nem elég az erős kar.

 

Troy Denning 1958-ban látta meg a napvilágot. Fantasy és sci-fi könyveket ír. Társ alkotója a Sötét nap (Dark Sun) világának, valamint számos olyan könyvet írt, amelyek a Forgotten Realms világban játszódnak Ezt a könyvet 1992-ben írta, de magyar nyelven csak 1998-ban jelent meg. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.