Hirdetés

Új Agatha Christie "életrajzi" könyv

|

Jared Cade tóllából megismerhetjük a krimik koronázatlan királynőjének hiányzó tizenegy napjának történéseit is.

Hirdetés

1926. december 3-án az írónó eltűnt otthonából. Ekkor egész Anglia keresésére indult, egy napilap a megtalálónak még magas összegű jutalmat is igért. Az egész világ kiváncsi lett, hogy hova tűnhetett, az akkor még kevésbé ismert krimiszerző.

Tizenegy napig nem találkozott vele senki, ám 1926. december 14-én este a férje azonosította egy harrogate-i szállodában. Ekkor már a világ egyik leghíresebb asszonya volt.

Amikor végre megkerült, mindenki azt szerette volna tudni, hogy hol és mivel töltötte a közbeeső tizenegy napot, így újságírók hada kereste fel az írónőt, ám egy nyilatkozatott kivéve, soha nem volt hajlandó beszélni a dologról.

Jared Cade úgy döntött, hogy utána jár a dolgoknak, így elkezdte összegyűjteni az akkoriban megjelent újságcikkeket, azután pedig elkezdte keresni a szemtanúkat, akik tudhatnak valamit az esetről. Így találta meg Agatha Christie gyermekkori barátnőjének, sógorának a lányát, aki mindent elmesélt, amit csak halott az édesanyjától, ráadásul olyan fényképeket is tartogatott, melyek még sehol sem publikáltak.

 

Így a 340 oldalas könyv fényt derít a titokra, hogy hol is járt Agatha Christie a hiányzó tizenegy napban.

Megjelenés: 2010.9.13.

Ár: 3 500 Ft

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.