Hirdetés

Új borítót kap a Harry Potter-sorozat

|

A Bloomsbury Publishing szeptember végéig új külsővel jelenteti meg a Harry Potter-sorozatot az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

 

A Bloomsbury Publishing úgy döntött, hogy idén új köntösbe öltözteti a J. K. Rowling világhírű Harry Potter-sorozatát az Egyesült Királyságban. A Harry Potter könyvek elsősorban a gyerekeknek szólnak, de mivel az idősebb korosztályból is szép számmal akadnak rajongói, így a legújabb borítóval nekik szeretnének kedvezni.

A sorozat ebben a kiadásban az Egyesült Királyság országaiban lesz elérhető a rajongók számára. Az első három rész (Harry Potter és a bölcsek köve, Harry Potter és a Titkok Kamrája, Harry Potter és az azkabani fogoly) július 18-án jelenik meg, a fenti képen látható borítókkal. A negyedik és az ötödik rész augusztus 15-én, a hatodik és a befejező hetedik pedig szeptember 26-án lát napvilágot.

Az új borítók illusztrációi a neves művész, Andrew Davidson munkái.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.