Hirdetés

Új Harry Potter-könyvek jönnek!

|

Ha esetleg hiányolnál még egy Harry Potter-t az életedből: J. K. Rowling meghallgatta imáidat!

Hirdetés

Még csak pár hete jelent meg a Harry Potter és az elátkozott gyermek szövegkönyve angol nyelvterületen (magyarul az ősszel kerül forgalomba), de J. K. Rowling máris új kötetekkel örvendezteti meg rajongóit!

 

Hirdetés

Az írónő szeptember elején három, a Harry Potter világában játszódó novelláskötetet publikál majd e-könyv formában. A rövid kötetek a Pottermore-on már megjelent írások egy részét rendszerezi, valamint egészíti ki új szövegekkel.

Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide

Ez a kötet a Roxfort történetébe enged bepillantást, és érdekességeket tartalmaz a kastélyról és annak lakóiról - például a szellemekről, vagy arról, mit is csinál a Teszlek Süveg, ha nem tudja elönteni, melyik házba sorolja be az új diákokat.

 

Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists

Ez a kollekció a varázsvilág sötétebb oldalát mutatja be. Szóba kerül az Azkaban története, a Mágiaügyi Minisztérium bizonyos esetei, Voldemort fiatalkora és Umbridge karrierje.

 

Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies

A harmadik kötet a roxforti tanárokra koncentrál: például azt is megtudhatjuk, hogy milyen szerepet töltött be McGalagony professzor a Voldemort elleni harcokban.

Mindhárom e-könyv szeptember 6-tól lesz elérhető a Pottermore kiadásában, és egyenként 3 dollárért lehet majd őket beszerezni.  Első körben angol, francia, német, olasz, japán, holland, spanyol és brazíliai portugál nyelveken kerülnek forgalomba. Reméljük, a magyar fordításra is sor kerül előbb-utóbb…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.