Hirdetés

Új infók Vándorsólyom kisasszonyról (Kiegészítve a szinkronos előzetes linkjével)

|

A Kossuth Kiadó új információkat és érdekességeket osztott meg velünk Ransom Riggs hamarosan megjelenő regényéről, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiről. A fotók a könyv illusztrációiba engednek bepillantást.

Hirdetés

 

 

Ransom Riggs 32 éves, Marylandben született, de Floridában nőtt fel – akárcsak a regény főhőse Jacob. Jacobbal ellentétben Riggs-nek sok barátja volt, bár ugyancsak elég furák, hiszen a Pineview School for the Gifted-be, azaz a Tehetséges gyerekek számára létrehozott iskolába járt.

Vigyáztunk egymásra. Nem szívattuk egymást. Nem voltak elvárások velünk szemben. Nem kellett menőnek lennünk. Biztonságban voltunk és boldogan éltük a „fura” gyerek életét. –emlékszik vissza. Mindenki különlegesnek számított, mert kiválóak voltunk matematikából. Volt egy fiú, aki annyira kiváló volt, hogy külön osztályt nyitottak neki, ahol egy féléven keresztül lézerrel, vagy valami ilyesmivel foglalkozott.”

 Riggs hobbija a régi képek gyűjtése és már 1500-2000 darab kép van a birtokában. A Miss Peregrine ötlete is innen származik. A képeket megmutatta a Sherlockos könyv szerkesztőjének, aki azt tanácsolta: írjon egy könyvet róluk.

 „Sok-sok képet találtam furcsa gyerekekről. Tudni akartam, hogy kik ők, és milyen volt az életük. Mivel a képek csak önmagukban léteznek, és nem ismerjük keletkezésük körülményeiket, elhatároztam, hogy kitalálok egy történetet.” (Publisher’s Weekly)

 

(Tovább...)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.