Hirdetés

Új kiadásban jön a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Némi extrával megspékelve adják ki újra a Legendás állatok és megfigyelésük könyvet.

Hirdetés

Kicsit már nehéz követni, hogy akkor hogyan is létezik könyvformában a Harry Potter-spinoff Legendás állatok és megfigyelésük. Na jó, annyira azért nem, de talán félreértésekre adhat okot, hogy a filmváltozat novemberi premierjével két könyvet is várhatnak a témában a rajongók.

 

Hirdetés

Az egész egy rövidke kiadvánnyal indult, egy roxforti tankönyvvel, melyet Rowling tulajdonképpen a Kvidics évszázadaival egyetemben azért írt, hogy a bevétellel karitatív célokat támogasson. A Legendás állatok és megfigyelésük azonban túlnőtte magát, és a szerzőként megjelölt Göthe Salmander életéről készült filmet várják a Potterheadek világszerte. Aminek a forgatókönyvét szintén kiadják, miután a rajongók hevesen ostromolták Rowlingot, hogy miért nem írja meg ezt is rendes regényben - így áthidaló megoldásként a forgatókönyv kap nyomtatott formát. (Egyébként szinte szóról szóra ugyanez történt a nyolcadik részként definiált színdarabbal, a Harry Potter és a Cursed Child-al.)

 

Namármost, az eredeti "roxforti tankönyv" érkezik majd teljesen új kiadásban a film tiszteletére. A Legendás állatok és megfigyelésük új borítóval, Rowling illusztrációval ellátva és általa írt, új előszóval kerül majd bolti forgalomba angol nyelvterületen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.