Hirdetés

Új könyvet jelentet meg jövőre Stephen King

|

Joyland címmel jelenteti meg új könyvét Stephen King 2013-ban, melyet nem kíván e-könyvként is forgalomba hozni.

Hirdetés

 

Stephen King 2013 júniusában tervezi megjelenteti legújabb, Joyland című könyvét, melynek középpontjában egy vidámpark áll. Persze, ahogy azt megszokhattuk, nem egy kis idilli szórakozóhelyet mutat be nekünk – hanem olyan vidámparkot, amely egy vérfagyasztó történet alapjait adja meg.

 

A regény 1973-ban játszódik, amikor egy főiskolai hallgató nyári munkát vállal egy észak-karolinai vidámparkban. A diák sorsa egybefonódik egy elvetemült gyilkoséval és egy haldokló gyerekével, ezek a találkozások pedig örökre megváltoztatják az életét – adta hírül King amerikai kiadója egy sajtótájékoztatón. A kiadó Hard Case Crime szerkesztője, Charles Ardai a könyvet műfajilag a detektívregények közé sorolta.

 

Mivel King a régimódi könyvkiadást kedveli, így a Joyland is csak papírkiadásban lát majd napvilágot az Egyesült Államokban. Egyelőre elzárkóznak a regény e-könyv értékesítésétől, és az olvasók csak a „kézzelfogható” változatot tudják majd beszerezni.

 

Forrás: shortlist.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.