Hirdetés

Új könyvvel jelentkezik Stephen King

|

A horror mestere hivatalos honlapján jelentette be, hogy még idén kiadja új könyvét.

Hirdetés

 

Stephen King 2014. november 11-én jelenteti meg új, Revival című könyvét az USA-ban. Mindezt az író a hivatalos honlapján tette közzé pár nappal ezelőtt.

A történet egy  New England-i kisvárosban játszódik, körülbelül ötven évvel ezelőtt. A városba Charles Jacobs személyében új lelkész érkezik, aki gyönyörű feleségével teljesen felforgatja a helyi gyülekezet életét. A nők a pap, a férfiak pedig a papné iránt lobbannak szerelemre. Jacobs tiszteletes azonban inkább a kis Jamie Morton iránt éreklődik, és amikor egy tragédia sújtja a várost, az emberek elüldözik a lelkészt. Jamie a zene segítségével próbálja felolgozni az őt ért traumákat, és felnőttként az országot járja rockbandákban zenélve - amikor is újra találkozik a gyermekkora óta nem látott Jacobs tiszteletessel.

Egyelőre nem tudni, hogy a regény mennyire illeszkedik majd King műveinek sorába, de a rajongók minden bizonnyal kíváncsian várják a Revival megjelenését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.