Hirdetés

Új, lapozható könyvolvasók

|

Újfajta designnal jelentkeznek az e-könyv olvasók, mely a hagyományos könyvek lapozásának élményét igyekszik visszaadni az új technológiában.

Hirdetés

 

                                                          Digital eBook koncepció

 

Sokan negatívumként említik az új technológiánál, hogy nem lehet lapozni, ami elveszi a hagyományos könyvolvasás érzését. Ezen a problémán próbál segíteni Karim Zaouai francia tervező, aki az e-könyv olvasót kettényesi, és így máris kész a dual-screen-es, a lapozható könyvolvasó.

Maga az ötlet azonban nem új keletű, ugyanis az MSI már piacra dobta az új dual-screen-es könyvolvasóját, ám annak technológiája még a régi monitorok mintájára készült, így az nem kíméli a szemet. Várhatóan a Microsoft is próbál betörni az e-könyv olvasók piacára, a jövő év elején megjelenő új termékével.

 

                                                             Az MSI könyvolvasója

 

Addig is itt a Digital eBook, mely a Couriernél sokkal letisztultabb és egyszerűbb megjelenéssel rendelkezik. Ergonómiája a kemény fedeles könyveket idézi, ezenfelül a lapozáshoz nem a képernyőt kell összefogdosnunk, ugyanis a lapozáshoz szükséges gombok stílusosan a könyvolvasó két szélén vannak elhelyezve. Az olvasás végeztével pedig egyszerűen csak becsukjuk a könyvolvasónkat, akár a régi hagyományos társainál, ahelyett hogy a power vagy sleep gombokkal rakjuk félre kedvenc olvasmányainkat.

Az új könyvolvasóban egy beépített wi-fi is helyett fog kapni, ezzel is megkönnyítve az online vásárlást és letöltést, ám hogy az új koncepció pontosan mikor kerül a boltok polcaira, arról egyelőre nincsenek információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.