Hirdetés

Új rovat: Olvasónapló

|

Eljött az ideje egy új rovatnak – fogadjátok szeretettel az Olvasónaplót!

Hirdetés

Új rovatunkban a kötelező és ajánlott olvasmányokkal hűvös viszonyt ápoló könyvmolyoknak szeretnénk segíteni, hogy a könnyebb megértés és a nagyobb érdeklődés biztosításával megszerettessük velük az irodalom órák „rémeit”. Legyen szó magyar- vagy világirodalomról, úgy hisszük, hogy legtöbb esetben csak az eléjük helyezett „kötelező” szó az oka a diákok idegenkedésének az iskolában megismert regényektől . 

Az Olvasónaplóban időről időre bemutatunk nektek egy-egy irodalom óráról ismert vagy kevésbé ismert olvasmányt, melyekkel vagy kötelező és ajánlott státuszban találkozhattok, vagy nem feltétlenül fért bele az iskolai tananyagba, de attól még elismert és népszerű a szépirodalom kedvelőinek körében. Adunk egy kis áttekintést a történetről, a szereplőkről, és alkalom adtán egy-két érdekességgel is szolgálunk a szóban forgó alkotással, vagy annak szerzőjével kapcsolatban. Szeretnénk, ha bejegyzéseink segítségével felkeltenénk az érdeklődésetek az irodalom órán megismert könyvek iránt, valamint afféle „dolgozat előtti memóriafrissítésként” is szeretnénk szolgálni.

Tehát, az új rovat a rendelkezésetekre áll – fogadjátok szeretettel! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.