Hirdetés

Új sci-fi szenzáció jelenik meg magyarul

|

Már azelőtt elkeltek a megfilmesítésének jogai, hogy konkrét kiadót talált volna a szerzője.

Hirdetés

Az Alvó óriások című könyvvel újabb sci-fi szenzációval ismerkedhetnek meg a magyar olvasók. Sylvain Neuvel regénye tündérmese-szerűen robbant be a könyvpiacra, az író ugyanis sokáig nem talált kiadót.

Hirdetés

A magánkiadás mellett döntött, saját maga intézte a marketingjét, az Alvó óriások pedig hamarosan hatalmas közönségsikert aratott. Neuvel még a megfilmesítés jogait is hamarabb adta el, minthogy konkrét kiadót találjon a könyvének! Azóta persze ez már megváltozott, és 15 különböző ország könyvesboltjainak polcaira került fel a kötet. Magyarul 2016. október-én jelenik meg az Agave Könyvek gondozásában.

Sylvain Neuvel
Sylvain Neuvel

A könyv fülszövege a következőket ígéri:

"Deadwood, Egyesült Államok: egy kislány oson ki sötétedés előtt kipróbálni az új biciklijét, hirtelen azonban eltűnik a lába alól a talaj. Egy mély veremben ébred, miközben a mentőcsapat épp ereszkedik le érte. De azok, akik a gödör pereméről néznek le rá, valami sokkal különösebbet látnak egy egyszerű kislánynál…

A kislány felnő, és Dr. Rose Franklin lesz belőle: zseniális tudós, kutatási területének az egész világon elismert szakértője. Ez a terület pedig nem más, mint kislánykori felfedezése: egy óriási, díszes kéz, amelyet hihetetlenül ritka fémből készítettek jóval korábban, mint hogy a kontinensen bármilyen emberi civilizáció kialakult volna.

Olyan tárgy ez, melynek eredete és rendeltetése egyszerre lesz a leghatalmasabb rejtély, amelyet eddig az emberiségnek meg kellett oldania. Származásának titkát felfedve talán megváltozik minden, amit eddig az életről hittünk. És még hány hasonló darabra bukkanhatunk a nagyvilágban…

Mi lehet ez a szerkezet? Ki készíthette? Hogyan lehetséges, hogy anyaga a bolygón előforduló legritkább fém? Vajon képes lesz valaha irányítani az ember? Mi van, ha nem is annyira a véletlen műve, hogy rátaláltunk? És mi történik majd, ha végül az utolsó darabot is a helyére illesztjük ebben a gigantikus, globális kirakóban? "

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.