Hirdetés

Új Star Wars könyvek jönnek a Zsivány Egyes karaktereiről

|

A Star Wars könyvekből sosem elég, ugye? Most két új is jön, bár sajnos egyelőre csak angolul.

Hirdetés

A Zsivány Egyes három karaktere - Jyn Erso, Chirrut Îmwe és Baze Malbus - saját könyvet kap: a jelenlegi tervek szerint két új ifjúsági Star Wars mű fog megjelenni. 

Hirdetés
 

A New York Times bestseller írója, Beth Revis (Across the Universe - Túl a végtelenen) fogja elmesélni nekünk a Felicity Jones által megformált főszereplő, Jyn Erso történetét a Rebel Rising című kötetben. A regény arra az időszakra fókuszál, amit a lány Saw Gerrera társaságában töltött, és megmutatja, hogyan is vált igazi lázadóvá.

 

A másik könyv Greg Rucka tollából érkezik, aki több gyermek- és ifjúsági Star Wars kötetet is írt már (A csempész futása, Az ébredés előtt). A Guardians of the Whills főszereplői Chirrut Îmwe és Baze Malbus lesznek, a történet pedig azután veszi kezdetét, hogy a birodalom megszállta Jedha-t - ők ketten pedig mindent elkövetnek, hogy megvédjék az ott élőket.

 

Mindkét könyv május 2-án jelenik majd meg a tengerentúlon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.