Hirdetés

Új taggal bővült a BnL csapata

|

Szerkesztőségünkben történtek kisebb-nagyobb változások, s ennek nyomán szeretném bemutatni nektek új szerkesztőnket: Welmyrt

Hirdetés

Lényegében a bemutatással nekem nincs sok dolgom, ugyanis a srác írt magáról néhány szót. Elöljáróban annyit, hogy vele leginkább a könyvismertetők terén találkozhattok majd, de ezt ő is leírja, így most következzen is új társunk bemutatkozása:

 

"Az ember fia általában bajban van az ilyesfajta bemutatkozó szövegekkel. Bevallom én is gondolkodtam rajta elég sokat, hogy milyen szép és jó dolgokat soroljak fel magamról. De egyszer csak megvilágosodtam! Ha hiszitek, ha nem ez a megvilágosodás épp a zuhany alatt tört rám ( mert ugye ebben a melegben jólesik a testnek egy frissítő hidegzuhany). Szóval a következő dolog derengett fel, mégpedig az, hogy csak egyszerűen bemutatkozok. Welmyr vagyok (no persze nem ezen a néven anyakönyveztek, fura is lenne). Tőlem többnyire könyvismertetőket fogtok (persze csak akkor, ha akartok) olvasni. Több dolgot egyelőre nem árulok el munkásságomról, de remélem hasznos tagja lehetek a Bookz n Lore kicsi, de annál lelkesebb csapatának!"

 

Üdv a csapatban! :)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.