Hirdetés

Újabb Alkonyat-filmek jöhetnek?

|

Bár még az egész csak pletyka, a Lionsgate egyértelműen nem zárkózik el a csillámos vámpírsztori folytatásától.

Hirdetés

Már négy éve annak, hogy az utolsó Alkonyat-film - a Hajnalhasadás második része - a mozikba került, és bizony akkor úgy is tűnt, hogy ezzel elbúcsúztunk Edwardtól, Bellától és a csillogó vámpíroktól. A Lionsgate azonban állítólag a franchise újraélesztésén gondolkozik, bár még hivatalosan semmi biztosat nem erősítettek meg, és egyelőre csak "lehetőségként" gondolkodnak az ötleten.

 

Hirdetés

Az öt Alkonyat-film szép kis összegeket hozott a konyhára, így talán nem meglepő, hogy a Lionsgate addig szeretné ütni a vasat, amíg meleg. Egyelőre csak annyit mondanak, hogy minden az alapul szolgáló regények írónőjén, Stephenie Meyer-en múlik: ha ő úgy dönt, hogy valamilyen formában új történeteket ír az Alkonyathoz kapcsolódóan, akkor a stúdió készen áll azok megfilmesítésére is.

Arról pedig szintén nincs hivatalos információ, hogy Meyer hogyan viszonyul az ötlethez. Tavaly az Alkonyat első megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából megírta a "Life and Death" című könyvet, amiben a főszereplők nemeit felcserélve újramesélte a történetet - de nyilvánvalóan ez nem egy olyan projekt, amely megfilmesítésért kiált. Meyer pedig most legújabb könyve, A vegyész népszerűsítésére koncentrál, amely idén ősszel a világpremierrel egy időben magyarul is megjelenhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.