Hirdetés

Újabb George R. R. Martin-történetből készülhet sorozat

|

A Syfy berendelte a pilotot George R. R. Martin, a Trónok harca atyjának egyik novellájából. Aki azonban egy újabb középkorias hangulatú fantasyra számít, ne tegye: a Nightflyers ugyanis egy űrhajón játszódik.

Hirdetés

Szereplői nyolc tudós és egy telepata, akik expedíciójukon a naprendszerünk végére igyekeznek abban a reményben, hogy földönkívüli életformákat fedezhetnek fel. A Nightflyers a hajójuk neve, csapatuk pedig igen összetartó, de nem várt események hatására megrendül a bizalmuk egymásban, hamarosan pedig a túlélésért kell küzdeniük.

Hirdetés

A Nightflyers a szerző  GRRM: A RRetrospective vagy Dreamsongs címen is ismert antológiájában jelent meg.  Martin 1987-ben írta, és még abban az évben készült belőle egy filmváltozat, amely magyarul a Gyilkos űrhajó címet kapta. Ezt az adaptációt Robert Collector (az 1992-es Semmit a szemnek forgatókönyvírója) rendezte, az IMDB-n pedig a kicsit sem hízelgő 3,9-es pontszámon áll.

Az új Nightflyers-nél a produceri feladatokat Gene Klein és David Bartis (Briliáns elmék) látják el, míg a forgatókönyvet Jeff Buhler (Éjféli etetés) írja. George R. R. Martin-t nem vonták be a pilot készítésébe.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.